השיח הוא הכלאה של הדרים עם פריחה לבנה או סגולה ופירות ננסיים בטעם חמצמץ ובצבע כתום כאשר הם בשלים. מקורו בפיליפינים סין וטאיוואן. יש לו שימושים קולינריים במטבח הפיליפיני מלזי ואינדונזי בתבלינים, משקאות ומרינדות.
מיקום וחשיפה לשמש – 3-4 שעות של שמש בוקר או אחר הצהריים, חצי צל
תנאי השקיה – יש להשקות את המצע סביב הגזע עד לנגירת המים מחורי הניקוז פעם ביום או יומיים תלוי בעונה. כשפני המצע מתחילים להתייבש יש להשקות שוב.
דישון – חובה!! לדשן את העץ בתדירות:
דשן נוזלי – פעם בשבועיים לפי המינון המופיע על האריזה
דשן מוצק – כל חודשיים לפי הכמות המופיעה על האריזה
אני ממליץ לדשן במהלך עונת הצמיחה, ממרץ עד נובמבר. רצוי לא לדשן במהלך חודשי החורף, דצמבר – פברואר
גיזום – בעת הרכישה מומלץ לצלם את העץ. עם הצמיחה הענפים ישנו את המסגרת הכללית של העץ והתמונה תאפשר לראות מה צריך לגזום על מנת שישמור על העיצוב המקורי.