שיח ירוק עד פורח, ממשפחת ההדסיים שמקורו באוסטרליה. העלים שלו מבריקים, קשים בצורה אליפטית עם התחדדות בקצה והפריחה מופיעה באשכולות לבנים. צבע הפרי אדום וטעמו כטעם תפוח חמצמץ. אכיל טרי וגם מבושל לריבה.
מיקום וחשיפה לשמש – במרפסת או בגינה בחצי צל, 3-4 שעות של שמש ישירה בבוקר או אחה”צ.
תנאי השקיה – יש להשקות את מצע הבונסאי סביב הגזע עד לנגירת המים מחורי הניקוז פעם ביום או יומיים תלוי בעונה. כשפני המצע מתחילים להתייבש יש להשקות שוב.
דישון – חובה!! לדשן את עץ הבונסאי בתדירות:
דשן נוזלי – פעם בשבועיים לפי המינון המופיע על האריזה
דשן מוצק – כל חודשיים לפי הכמות המופיעה על האריזה
אני ממליץ לדשן במהלך עונת הצמיחה, ממרץ עד נובמבר. רצוי לא לדשן במהלך חודשי החורף, דצמבר – פברואר
גיזום – בעת הרכישה מומלץ לצלם את העץ. עם הצמיחה הענפים ישנו את המסגרת הכללית של הבונסאי והתמונה תאפשר לראות מה צריך לגזום על מנת שישמור על העיצוב המקורי.